Indien, kerala, verkala cliff beach

Nu har vi sakta dragit av nagra dagar pa en beach i sodra Indien. Den ar belagen pa en klippa sa ett stup 40 meter ner darifran vi sitter nu ligger stranden som haktiskt beflockas av "gawkers" (Indiska gang som stirrar sig blinda pa de lackra vasterlandska kvinnorna) och en javla massa straydogs.
Vi bor precis i borjan av turiststraket i ett valdigt fint rum som vi betalar cirka 30kr natten for, men efter en vecka har sa langtar vi efter AC och en sang utan sand i. Det finns absolut ingetnting att gora an att ata, sola bada, sova, dricka KINGFISHER som ar den enda olen dom saljer och den smakar skit och serveras oftast inslagen i tidningspapper eller i temuggar (PGA att ingen har har tillstand att servera alkohol sa da o da kommer snuten och gor tillslag, men tillslagen grundar sig i att polisen vill kunna ta me sig sin familj hit i host och ata flottigt och dricka den sunkiga kingfishern gratis), vi forsokte oss pa att ga till "THE BEST PARTY EVER" och det slutade precis som sa att polisen kom nagon gang efter 23:00  da var de tvugna att stanga av musiken och alla som var pa krogen fick ga in i ett "gomt rum" vilket lag en meter bakom det andra rummet, med bambu vaggar med hal i sa den festen blev lugn men enda valdigt bra, hit ska man inte aka om man soker fest dygnet runt.

Haromdagen sag vi ett utan Gawkersgangen sta o peka o skratta, de pekade pa en valdigt overviktig kvinna och gick sedan fram och vinkade till henne. sedan kom farbror polis och blaste i sin visselpipa och hytte med sin bambupinne, som verkar vara det enda polisen har i kerala har som vapen, da tog gawkersgrabbarna varandra i handen och sprang (skuttade) sig fram over stranden och tyckte att dom var javligt frana!
Vi agerade javligt galet haromdagen, tog oss faktiskt fran beachomradet in till staden, kom underfund med att det var for varmt, tog ut pengar och akte tillbaka. la oss pa stranden och lyckades overtala varan servitor pa det stallet vi oftast ater pa att komma ner till stranden och servera oss ol dar! Det gjorde han, han kom ner och gav oss en vaska, i vaskan lag en plastpase, i plastpasen lag nagot som var inlindat i tidningpapper, i pappret fann vi tillslut vara olflaskor och vi kunde njuta. Ater igen, ingen servering pa stranden bara en rostig gammal tant som glider omkring och sjunger "Cutting cutting, namnamnam, pinapple eating namnam watermelon eating,namnam, wanna buy? wanna have fruit? nice fruit, yes sir?"  och vi svarar "No thanks, no fruit today!" hon sager "Yas, Cutting?NAM NAM yes sir?"
Gipsy King ar stallet ni ska ata pa om ni nagonsin besoker verkala, klockren personal.
En langharig indie som forsoker tjana sitt levebrod genom att salja bushweed till turister och gar o skriker " SANKI YOU FROM RUSSHIA", och den basta allas varan Vinod, som har sin valp som han anvander for att locka in folk till deras restaurang. Han har karat ner sig i varan kompis Bethie som vi lart kanna har och hon kommer fran England, har pojkvan, har forklarat detta for vinod, men vi har sakta sett hur han forvandlades fran en hodljudd stokig javla inkastare som skamtar runt hela tiden till en insluten, blyg Indier som inte vagar yttra ett ord i hennes narvaro.
sa det ar egentligen inte sa mycket att beratta, dagarna ser valdigt lika ut och vi flyter med tiden, Maloue har lyckats fa me mig till ashram om tva dagar, dar vi ska bo och ata, testa yoga i nagra dagar, far se hur det blir och om det kan vara nagot att ha.

Men imorgon vantar ytterligare en dag med Vakna, svettig som en gris, stalla sig i dushen och bli av me alla kryp som definitivt ar nagonstans pa kroppen, for att sedan bege oss till Zigenarkungarna och ata frukost. sitta dar och ta alldeles for lang tid pa oss genom att smutta pa det alleled for sota chaiteet, vanta pa den alldeles for sloa kyparen som aldrig kommer med notan och sen ga ner mot stranden. Ligga dar och brannas till dods for att efterat ga hem, dusha av sig krypen, ga tillbaka till Zigenarna och ata.. Ga hem, lagga sig bland krypen...


Vi har det javligt bra!




Kommentarer
Postat av: Sten Nachtweij

Låter som det är för varmt,för många kryp ... men snart sticker ni väl norr ut mot Nepal. Eller...? Har inte riktig koll hur ni planerar. Må så gott och ha det fint med meditationen o togan - det blir bra tror jag. Farfar / Sten

2011-05-15 @ 22:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0