Mot Indien

Sa, antligen var det dags att bege sig mot Indien. Flyg med mellanlanding nagonstans i Kina tog nastan 10 timmar... Pa vagen kom Jockes kraksjuka tillbaka, som tur var var planet nastan tomt sa vi fick tre saten var att ligga pa. Lite roligt var att nar vi gick pa det andra planet fragade vi kabinpersonalen om lite alvedon eller ngt mot spysjuka. Da akte en liten ask full med rosa, bla, grona, ja alla slags piller fram.
Det samlades en hel skock med personal runt oss och anda visste ingen vad pillrena var till for. Till slut kom kaptenen ut med sin iPad och googlade lite, men inte hjalpte det! Saklart var det stora problem med engelskan, vad annars... hur eller hur sa akte det till slut fram ett glas med tre av de gula pillerna. Sag lite suspekt ut och efter mkt om och men fick de fram att det nog trots allt var mot halsbranna de hjalpte. Sa Jocke fick glatt radet att dricka mkt vatten och ha spypasen nara till hands.
Trots turbulens och blixtnedslag i planet gick det galant och vi var lagom slitna framme i Bangalore runt 2snaret igar natt. Igar insop vi mest atmosfaren och chillade for att halla Jockes mage i skick. Men vi tog oss aven ut till tagstationen med rickshaw (30kr for typ 2mil) och formodligen bokade vi en biljett mot Kerala tills idag eftermiddag. Det ar mkt styr och wiggeling heads for att fa konkreta svar har. Garantera oss plats kunde de inte gora forren idag da taget gar.
Det blir intressant, hoppas vi kommer med! 17 timmars tagresa, sen ar det stranden som galler! Det ar sjukt varmt sa det langtar vi till!!! For ovrigt sa firar vi 4,5 (shit vad tiden gar!!)) ar idag, sa det ska vi fira med ngt gott att ata innan det blir att aka mot tagstationen om nagra timmar!

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej! Ta hand om era magar!

Här har det snöat i veckan och varit kallt som f-n.

Skicka hit lite värme är ni snälla;).

Kram

2011-05-05 @ 16:47:38
Postat av: Sten Nachtweij

Lycka till i Indien och vid havet. Skönt att slappa lite efter allt trassel med mage o annat. Nu har vi jättefint väder igen här i Småland. Omkring 20 grader men på nätterna är det fortfarande kallt omkr. 5. Hej ha det så bra. Sten

2011-05-08 @ 16:46:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0