Att anlagga en flotte?

Vi hangde runt pa Varkala ett klockrent stalle! vi hade det gott, kunde kopa god mat och billig ol.
Solen los och allt var bra.
Vi bytte ut allt mot.
Forst en natt i en helvetes stad, dar trafiken ar helt sinnesjukt, nagra trottoarer ar inte att tala om, baren vi besokte stangde 21:30 och vi vart eskorterade ut eftersom jag var med tva tjejer, och det var dom enda tjejerna som var ute efter 19:00. Men det var det narmsta fylle vi kommit i indien iallafall.
Dagen efter skulle vi ta bussen mot ASHRAMET, fyfan vilken bussresa, lite som att aka frittfall i nedforan, vi bokstavligt talalt holl oss i racket for att inte sla i taket nar grabben svangde och gasade pa. Vi var nog uppe pa tva hjul 3-4 ganger:)

Vi kommer fram till en regnig liten djungelhala, sag ganska roligt ut till en borjan! haftigt med stora influenser av regnskog som hange over vagen! Men plotsligt en timme in i djungeln kommer det en minibuss med oranga flaggor hangandes ut fran fonstren och tio skinnhuvuden med varsin tumburin som frenetiskt sitter och sjunger "HARE KRISHNA, HARE HARE KRISHNA" och kor forbi fort som fan.
Vart hade vi akt?
Jo ett omrade med diverse olika religosa sekter i en radie av kanske 2 mil, men det visste inte vi sa vi traskade pa upp mot ahramet som lag upp for ett litet berg. Det var nagra minuter efter att det hade regnat, luftfuktigheten var ganska hog varmen steg direkt till 40+ igen och vi skulle ga uppfor en sinnesjukt lang vag som gick rakt upp i intet. Jag har nog namt att sa som man svettas i indien ar fan i mig inte sant. inte nagon annanstans har vi svettats sa mycket. Det var en sinnesjuk vandring och nar vi kom fram sa ser vi skylten valkommen till Ashramet och vill bara ha lite fint kallt vatten och chilla. De sista tio meterna innan vi kommer in i sjalva "Samhallet" sa drar dom igang "HARE HARE KRISHNA".

Det var inget for oss dar inne. Vi var tvugna och stanna tre dagar men sedan packade vi vara vaskor och drog darifran fort som fan. Folk fragade varfor ska ni dra? dom vackte oss 5 pa morgonen och sammlade oss till ett mote dar vi fick sitta pa rad och sjunga, be och meditera.
De tyckte ocksa att dom nog kunde halla ut i tva veckor for att Yoga ar sa himmla bra traning.
Efter meditationen och da var klockan 7 da var det te tid! Vi fick en slat kopp te och sen skulle man socialisera med varandra.
klockan 8 var det yoga och man stretchar, och man ska sta pa huvet, och man ska andas med magen absolut inte med brostet. (Morsan, nu kan jag arligt saga att Yoga ar humbug och hittepa, det ar nagot for skojjare).
Folk sa ocksa att maten var det basta dom atit.
Efter Yogan fick vi frukost och da skulle alla sammlas och innan man at skulle man ocksa da sjunga hare krishna. Sen satta sig i ett led pa golvet och ata. Ata med handerna fran en steril plattalrik. Vuxna manniskor som sitter o slevar i sig risig mat med handerna, vuxna snubbar som forsoker efterlikna ghandi forsoker ata spadet som blir efter viss mat, med fingrarna. och diska det ska du gora sjalv, tank pa att du gor en god sak for samhallet om du diskar detta nu. och till raga pa det, sa far du inte prata.

Folk tyckte att detta var avslappnande
Sen fortsatte det med (karma yoga) da skulle man gora nagot osjalviskt, sa jag fick servera kak, maloue fick plocka spindelnat. sen mat och chanting.

Vi bestamde oss for att dra, sista chantingen med boner och sang maloue gick pa sa spande en Gurukarring ogonen i henne och sa till alla "Yoga kan ni lara ut till era vanner dar hemma, om ni stannar tva veckor".
Man fick inte snusa, roka, dricka, ata lok, ata vitlok, kott, agg och fisk.

sa allt som allt.
Besok aldrig ett Ashram.
Nu har vi gjort det och vi kommer aldrig att gora det igen.
Nar vi akte darifran, tog vi tag 4 timmar bort och sen 2 timmar till med taxi. Hyrde en stor javla bat med ett litet rum i med dubbelsang, en kock och en kapten och en servitor. Massor av ol, massor av mat och bara korde pa Backwaters i 24 timmar. Det har behover vi inte ens jamfora med ashramet. eller?
detta kan vi skriva mer om nasta gang. nu ska vi ner till beachen och glo pa film, dricka ol och ata god mat...

Kommentarer
Postat av: Therese Myllgren

hahahaha, så jävla kul att läsa :). Kram

2011-05-27 @ 19:09:20
Postat av: MariAnne Myllgren

Ahhh nu har jag hittat kommentaren oj vad ni upplever konstiga saker kan tro du är religös nu jocke kommer att sjunga hare chrisna hela tiden sitta på golvet och sleva i dig med händerna när du kommer och hälsar på, ni verkar allafall ha det bra och upplevelserikt, ha det så gott båda två och var rädda om er många kramar moster majsan med familj

2011-05-30 @ 12:14:04
Postat av: Elspeth

Great blog guys, it would be good for me if I could read Swedish but the photos are really cool!

2011-05-30 @ 13:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0